Kiefer Sutherland skulle ha konsert, hans “Not enough whiskey” tour.
IIIIIIIIIHHHHHHHHHH.. jeg ble på 2 sekunder forvandlet til fjortis……

Det var tilfeldig at jeg fant ut om denne konserten, og det fantes ikke tvil, jeg MÅTTE dit.. det var min plikt som stor Sutherland-fan å møte opp og beundre min helt..han kunne bare stått rett opp og ned på scenen og ikke gjort noe…jeg ville alikevel dratt dit 🙂 (innser det høres creepy ut, men la gå..he he)

Og wow… han leverte.. hans ru stemme og likandes væremåte og gode humør (han tok små pauser mellom sangene og snakket til publikum), great match.
Og Rockefeller gav den rette atmosfære og kvelden ble en suksess.
Jeg hadde stjerner i blikket og koste meg max…..var par ganger jeg ble overfalt av en trang til å mose de som stod foran meg og ikke så ut til å bry seg så mye om konserten annet enn at det var muligheter til å drikke øl og som pressa seg foran meg “bare fordi” og til tider sperret for utsikten med de store feite hodene sine som jeg sa til meg selv at de gjorde med vilje…. men så roet jeg ned fjortisen i meg og bare nøt musikken selv om det til tider ikke var muligheter til å se min helt pga store…feite…boppende…hoder ….midt i min synsfelt… (pust inn….pust ut……)

Konserten ble over så altfor fort, det var så morro og jeg svevde på en sky tilbake til Oslo S for å ta toget hjem…rett og slett svevde..
Krysser fingrene for at Mr. Sutherland velger ut Norge neste gang han drar på turne…. (krysser fingrene)

Sukk og smelt <3