Harry Potter og barnets forbannelse del 1&2.

Synopsis fra Ark

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder. Harry Potter og Barnets forbannelse er et skuespill i to deler, som skal sees i rekkefølge. Spesialutgaven er basert på prøvemanuset og vil være i salg til den endelige utgaven av manuskriptet utgis i 2017.Harry Potter og Barnets forbannelse regnes som den åttende boken om Harry Potter.


De syv første bøkene i Harry Potter serien vil alltid være de beste, men denne boka var ikke verst, den var nokså god, og gav en fin avrunding på sagaen samtidig som at en satt igjen med ønske om mer.
J. K. Rowling har et utrolig talent til å skrive slik at en ikke har noe vansker med å se for seg verdenen hun har skapt, alt blir så levende og ekte slik at en blir så glad i karakterene og stedene i bøkene at det blir trist når en har lest siste side.

Anbefales !!